Vavřínový olej

Vavřínový olej

Laurus nobilis

 

Blahodárný olej s výraznými účinky při léčení kožních obtížích.

Jistě ho každý zná a využívá v podobě bobkového listu.

My ho milujeme, pro jeho přírodní sílu a krásu, proto jsme ho zařadili do naší kosmetiky.

 

Jeho vlastnosti jsou výjimečné:

- pomáhá na atopickou a ekzematickou pokožku

- vhodný je na mastnou pokožku s akné

- zklidňuje podrážděnou pokožku a výrazně snižuje tvorbu lupů

- celkově velmi dobře pomáhá při léčbě dalších kožních onemocnění

- velmi dobře se osvědčil při léčení lupénky

 

Vlastnosti tohoto zeleného zlata jsme využili na základě vašich potřeb a pro péči o nemocnou pokožku.

Vavřínové mýdlo

Laurus Nobilis 40%

Jako první jsme vytvořili vavřínové mýdlo s vysokým obsahem vavřínového oleje, které jsme zařadili do mýdel medicinálních.

Mýdlo je bez parfemace, voní specifickou vůní vavřínového oleje.

Je již osvědčené pro péči o pokožku s různým kožním onemocněním.

Balíme ho do látkového pytlíčku.

 

IMG_2296

 

 Laurus Nobilis - Vavřínový tuhý šampon

šampuk speciální péče

Zařazením tohoto jedinečného oleje do vlasové kosmetiky jsme vyvinuli blahodárný šampon:

- proti lupům

- proti svědění pokožky

- vyrovnává hladinu mazu

- stimuluje růst vlasů

- vhodný na ošetření kožních potížích ve vlasech

IMG_2078

 

     

Laurus Nobilis - Tuhý vavřínový kondicionér

speciální péče

Pro zvýšení efektu péče o problematickou pokožku vlasů a vlasové pokožky nabízíme také kondicionér s vavřínovým olejem.

Balení můžete zvolit v hliníkové dóze, nebo v papírovém sáčku.

Kondicionér může být  i ve tvaru kytičky. 

IMG_2072_1

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení